Ga naar de commentaren

From Best Friends To Lovers

FemaleMale
1 Hoofdstuk - 1.617 woorden - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 3.372 keer opgeroepen- Het verhaal is klaar - 8 mensen vinden het leuk

  1
  'Wat een eikel ben je ook'! Noek keek met vlammende ogen naar Ashton die het eigenlijk allemaal best grappig leek te vinden en de jongen keek haar met z'n grote bruine ogen geamuseerd aan. 'Wat zit je nou te grijnzen man'! Noek duwde tegen z'n borst en de jongen deed een stap achteruit. 'Ashton'! Noek werd steeds bozer en bozer omdat Ashton maar niks zei en hij haar alleen maar grijnzend aan keek. 'Je bent sexy als je boos bent' zei Ashton met een geamuseerde ondertoon in z'n stem. 'Ashton' Noek kreunde gefrustreerd. 'Noekie, je kan het niet ontkennen' zei Ashton hees, 'Je vond het wel lekker' 'Noem me geen Noekie' snauwde Noek, 'je weet verdomme wat voor hekel ik aan die naam heb'! 'Ach, kom op' Ashton ging dicht tegen haar aan staan en keek haar grijnzend aan. 'Ashton'! 'Je vond het het lekker' 'Nee'! 'Ja'! 'Je randde me gewoon aan klootzak'!

  Drie dagen eerder:
  'Ashton, kan je me even helpen met uitpakken'? Noek keek Ashton vragend aan. 'Huh'? Ashton keek op van z'n stripboek, Noek vervloekte z'n strip obsessie, maar dat was ook het enigste wat ze er aan kon doen. Ashton liet niemand aan z'n stripboeken komen en hij wist ook dat Noek ze nooit zou weg gooien. Ze waren ooit op Noek's kamer blijven liggen en nooit meer weg gegaan, tot grote frustratie van Noek. 'Kom eens van je luie reet af en help mij even met die boeken op die bovenste plank te zetten' 'Waarom zou ik'? vroeg Ashton met een twinkel in z'n ogen. 'Omdat je m'n beste vriend bent en dat wel even voor me doet'? vroeg Noek met een frons. Met een overdreven zucht legde Ashton z'n stripboek aan de kant en stond op. 'Als je nu gewoon zegt dat je klein bent'? zei hij toen met een grijns. 'Lul'! Noek pakte een kussen van de grond en gooide die naar Ashton. Noek's lengte was een gevoelig punt en Ashton wist dat hij daar mee kon stangen en Noek ging er ook gewoon helemaal op in. Ashton lachte hard en ontweek het kussen. 'Je kan ook al niet gooien' 'Klootzak'! 'Rustig maar hoor Noekie' zei hij met een grijns en liep naar de doos. 'Noem me niet zo' gromde Noek en keek hem boos aan. Ashton lachte harder en pakte twee boeken uit de doos en legde die boven op de kast. 'Zo goed'? 'Die andere boeken ook' Noek wees er naar en liep naar een schilderij die tegen de muur stond. Haar kamer was opnieuw geverfd en ze had er een hele nieuwe inrichting van gemaakt, maar nu moest alles weer op z'n plek. Ashton keek naar haar en kwam steeds dichterbij. 'Denk je dat hij hier mooi hangt'? Noek hield met een hand het schilderij vast en haar andere hand stond in haar zij en keek er kritisch naar. 'Misschien moet jij daar maar hangen' fluisterde Ashton in haar oor en duwde zich tegen haar aan. Noek slaakte een kreetje van schrik en kon nog net het schilderij van vallen behoeden. 'Lul die je bent'! Ashton grinnikte en zoende haar in haar nek. 'Ash, wat doe je'? Noek probeerde hem weg te duwen, maar hij was te sterk voor haar. 'Ash, hou op' 'Hm, nee' grijnsde de jongen en drukte z'n onderlichaam tegen haar aan. 'Ashton'! Met een ferme duwde Noek haar beste vriend weg. 'Hou op'!

  Heden:
  'Maar je kon niet ontkennen dat je het niet lekker vond' zei Ashton met een grijns, 'Daarna zat je telkens naar me te kijken en was je aan het blozen' 'Hou op'! Noek pakte het eerste de beste ding van de grond, wat een schoen was, en gooide dat naar hem toe. De schoen belandde op z'n borst en Ashton deed een stap achteruit. 'Auw' 'Ja, dat deed zeer huh'? vroeg Noek sarcastisch en ze keek hem boos aan. 'Ik deed helemaal niks verkeerds'! sputterde Ashton tegen. 'Je randde me aan, je zoende me terwijl ik dat niet wilde, je keek naar me, alsof ik..alsof je me helemaal uit wilde kleden en met me wilde vrijen' 'Misschien wilde ik dat ook wel'! gromde Ashton en hij deed een stap naar haar toe. 'Blijf staan'! Noek stak beschermend haar handen voor zich uit. 'Je hebt echt geen idee over hoe ik me voel als ik bij jou ben'! Ashton haalde gefrustreerd een hand door z'n haren en keek naar het meisje. 'Je bent mijn beste vriendin, maar ik hou ontzettend veel van je en ik ben verliefd op je' 'Zit niet zo met me te fucken, jezus man'! snauwde Noek. 'Dat doe ik helemaal niet, ik vertel wat ik voor je voel, ik ben eerlijk'! 'Ja, ja' Noek snoof en keek hem aan. 'Wat voel je dan voor mij'? probeerde Ashton. 'Niks' 'Niks, helemaal niks'? vroeg Ashton met een frons. 'Ashton' 'Ja'? vroeg Ashton lipbijtend. 'Kus me gewoon'

  Ashton deed een stap naar haar toe, nam haar gezicht tussen z'n grote handen en kuste haar voorzichtig. Noek pakte Ashton's handen vast en kuste hem terug. 'Ashton' fluisterde het meisje en ze keek hem aan. 'Ja'? 'Ik vind jou ook heel leuk' En toen ze die woorden gezegd had, drukte ze haar lippen opnieuw op die van hem en zoende hem hard. Ashton zoende haar terug en de zoen ontwikkelde zich in een hete passionele zoen en ze vochten allebei om de dominantie en geen van beide wilde de ander laten winnen, maar toch was het Noek die er met de eer vandoor ging en ze bleven maar zoenen en uiteindelijk vlogen de kleren door de kamer en stonden ze naakt voor elkaar. Ashton met een brede grijns op z'n gezicht en Noek die hem blozend aan keek, want dit was de eerste keer dat ze elkaar voor het eerst naakt zagen en die keer op de kleuterschool telde ze maar niet mee en toen stortte ze zich als twee hongerige leeuwen op elkaar en geen van beide wist meer hoe ze nou eigenlijk in de kast beland waren.

  Het was een veel te kleine ruimte, maar geen van beide nam de moeite om zich te verplaatsen. Ashton duwde zich langzaam in Noek, wat hem op een scheldkanonnade van Noek op kwam te leveren, maar ze wilde niet stoppen, want ze had seks met de jongen van wie ze hield en hij hield ook van haar en dat was genoeg van beide. 'Shit, condoom' mompelde Ashton na een paar secondes, maar Noek trok z'n gezicht naar zich toen en zoende hem ruw. 'Ik ben aan de pil' Ashton knikte en duwde zich met veel te harde kracht toen hard in haar en Noek die kreunde hard, want hij was eigenlijk veel te groot. 'Ashton'! Haar nagels zette ze in z'n rug en duwde haar hard door, haar benen wikkelde ze om z'n heupen en Ashton keek haar grijnzend aan. 'Doe het' fluisterde ze schor en dat hoefde ze geen tweede keer te zeggen. De eerste stoot duwde haar bijna door de muur, de tweede ook en zo ging het maar door. Ze trok zich niks aan van de pijn en smeekte en kreunde Ashton om verder te gaan, sneller, harder en haar nagels trokken z'n vel bijna van z'n lichaam af. 'Ash'! Ashton verplaatste zich, hield een hand tegen de muur en de andere hand om Noek iets te ondersteunen, maar het hielp niet. Haar kleren en andere spullen die in de kast waren, lagen overal verspreid en Noek zou zweren dat er een klerenhanger in haar achterste zat te prikken. 'Ashton'! Noek's kreunen waren als muziek in Ashton's oren. Zo geil, zo heerlijk. Ze kreunde allebei, het zweet liep over beide lichamen en huid kletste tegen huid. Ashton voelde dat z'n hoogtepunt er aan zat te komen, maar hij wilde perse Noek's G-spot vinden en als hij eenmaal iets in z'n hoofd had, moest het ook gebeuren. 'Oh Ashton' Noek bewoog met hem mee, ze begon moe te worden, maar dat liet ze niet merken. Ze wilde niet zwak over komen en ze voelde dat Ashton haar meer en meer begon op te vullen. Hij leek steeds groter te worden. Ze piepte toen hij hard in haar stootte en ze haar lichaam voelde trillen. 'Ashton'! Noek klemde haar benen nog meer om hem heen, om geen enkel stukje te hoeven missen. Ashton was een god voor haar, hij kon haar intens laten genieten en nu kreeg hij het voor elkaar om haar een orgasme te geven. Ashton gromde en boog z'n hoofd, hij beet zachtjes in haar vel toen hij uiteindelijk klaar kwam en Noek kreunde zachtjes toen ze voelde hoe hij haar helemaal opvulde. Hijgend keken ze elkaar aan en Noek bloosde licht. 'Dat was..geweldig' fluisterde ze zachtjes en haalde diep adem om haar adem onder controle te krijgen.'Dat was het, dat was het zeker' beaamde Ashton. 'Ashton'? Noek raakte Ashton's bezwete gezicht voorzichtig aan en de jongen keek haar vragend aan. 'Ja lieve Noek'? 'Ik hou van je' Ashton glimlachte en drukte voorzichtig een kus op haar mond. 'Ik hou ook van jou Noek.'

commentaren (7)

autorenew

??? (62973)
voor 578 dagen
Je kan echt heel goed schrijven je zou meer verhalen moeten schrijven!
konijn (61691)
voor 745 dagen
wat heb ik in gods naam gelezen
iemand (55214)
voor 1087 dagen
what the hell ben ik aan het doen ik ben 12!
Jayda (24908)
voor 1407 dagen
Ik vond het verhaal te lang k heb nii gelezen
wasbeer (03026)
voor 1569 dagen
Echt een heel mooi verhaal! Het zou leuk zijn moest je nog een verhaal publiceren! Je kunt echt heel goed schrijven!
bigb (80339)
voor 1585 dagen
zeer lekker verhaal. ga ik goed op!
Willem (48146)
voor 1836 dagen
goed verhaal wel !