Ga naar de commentaren

Jouw droomprins in het leger..

star goldstar goldstar gold greystar greystar greyFemaleMale
6 Hoofdstuk - 1.243 woorden - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 5.705 keer opgeroepen - User-Oordeel: 2,5 van 5 - 10 stemmen- Aan het verhaal wordt nog geschreven - 3 mensen vinden het leuk

Je komt op je opleiding en op die zelfde school zit een leger opleiding, daar loop je je droomprins tegen het lijf. Maar is het wel wat voor jou? Iemand die tijden weg kan zijn, misschien zelfs nooit meer levend terug keert?

1
De dag.


Je eerste dag op school. Het is spannend als wat. Je begint net met je opleiding en je krijgt zoveel indrukken!

Ieder les zit ik naast het vaste groepje waarmee ik als eerste in contact kwam. Ik vind contact leggen niet lastig maar om nu er zeker van te weten dat je niet alleen zit is fijn.

De lessen zijn allemaal gebaseerd op introductie dus er valt vrij weinig te doen. Alle meisjes smoezen over dat het leger bij ons op school zit. Zelf ben ik er niet zo geïnteresseerd in. Ik zit toch voor me zelf op school niet voor patsers in zo'n apen pakje?
Wanneer de jongens langs lopen beginnen de meiden te joelen. Ik kijk chagrijnig naar beneden en teken wat in me schrift. Ik zie de jongens vanuit me oog hoeken wel lachen maar trek me er niks van aan.

Het meisje waar ik naast zit Romy vraagt of er wat mis met me is dat ik niet naar die jongens kijk want ze zijn oh so sexy en verrukkelijk.

Wanneer ik op kijk loopt er nog een jongen helemaal achter aan langs ons deur. Hij kijkt me recht aan en per direct kan ik mijn blik niet meer afwenden. Alle meisjes beginnen te giechelen en stoten me aan.

commentaren (0)

autorenew