Sesshomaru of Naraku?

star goldstar goldstar goldstar goldstar greyFemale
19 Vragen - Ontwikkeld door: Alle-Test.nl - Ontwikkeld op: - 5.842 keer opgeroepen

Inderdaad: Beide zien er goed uit. Maar wiens hart ga jij veroveren? Aan de hand van deze test kom je erachter of je ze kunt inpalmen - of dat je uiteindelijk in je eentje sterft.

  • 1/19
    : Je leeft alleen in een dorp, je ouders werden je al lang geleden op een brute manier ontnomen. Maar zodra je meerderjarig bent en niets je meer bij je pleegouders houdt, ga je eropuit om de wereld te ontdekken. Al na een paar dagen ben je ver weg van iedereen en alles en het wordt al donker, maar jij zit midden in een dicht en eng uitziend bos. Wat doe je?
    Je kijkt om je heen en hebt het gevoel dat dit niet de juiste omgeving is om uit te rusten. Je luistert echter niet naar je gevoel, je legt een klein kampvuur aan en kort daarop val je in slaap.
    Je hebt er geen probleem mee om hier midden in het bos te gaan liggen slapen. Je maakt geen kampvuur, dat kan alleen maar ongewenste gasten aantrekken.
    Je voelt er niets voor hier in het enge bos te blijven, maar het is te donker om verder te gaan. Je klimt de dichstbijzijnde boom in, waar je denkt veilig te zijn, en probeert te slapen.

commentaren (0)

autorenew